girls trip

HBO GO este considerată în America una dintre cele mai bune platforme de streaming online ți oferă o colecție interesantă de filme, începând de la cele de acțiune și până la thrillere și filme clasice.

În cele ce urmează, acest articol vă invită să citiți despre patru filme care s-au remarcat anul trecut și de-a lungul timpului și pot fi vizionate pe HBO GO.

Girls Trip (2017)

Filmul este o comedie cu femei care reușesc să combine scenele amuzante perfecte cu o poveste nuanțată și aproape romantică. Ideea de bază a acestui film pornește de la patru femei care devin foarte apropiate în liceu, dar sunt nevoite să se despartă între timp. Acestea se reunesc la un moment dat pentru a petrece timpul împreună în New Orleans. Cele patru personaje își înșeală soții, participă la petreceri sălbatice și trăiesc o adevărată dramă cât timp locuiesc împreună.

Atomic Blonde (2017)

Filmul este un thriller a cărei acțiune se desfășoară în timpul Războiului Rece din Berlin și o prezintă pe Charlize Theron în rolul unui spion care trebuie să adune cât mai multe informații importante. Aceasta, personaj principal de astfel, trebuie să investigheze moartea partenerului său și să ofere o listă de agenți dubli șefului său din Londra. Desigur, lucrurile nu sunt ce par a fi și Lorraine trebuie să treacă prin multe, inclusiv prin scene sângeroase.

The Beguiled (2017)

Filmul prezintă povestea unei femei căreia nu îi este frică să își murdărească mâinile cu sânge. Acțiunea are loc în timpul Războiului Civil, iar Nicole Kidman este directoarea unei școli pentru fete din Virginia, care a fost abandonată în timpul războului și a devenit adăpost pentru câteva studente și o profesoară. Atunci când Colin Farrell apare cu dezertorii răniți, femeia îi oferă adăpost și lucrurile se schimbă rapid începând de aici.

Gifted (2017)

Chris Evans apare ca personaj principal într-o dramă de familie despre un profesor de liceu obligat să își ia viața de la zero și să aibă grijă de nepoata sa după decesul sorei sale. Actorul din rolul principal își dovedește din nou talentul, fiind cel care apare continuu în prim plan printre celelalte personaje. Nepoata sa este o fetiță genială și neînțeleasă, aflată în centrul unei bătălii urâte pentru custodie între persoane care au foarte puțin de a face cu ea și cu atât mai puțin cu mama ei.

Cele patru filme au fost recomandate de un număr foarte mare de utilizatori HBO GO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *