Huawei Mate 20 Pro este un telefon cu adevarat special, acesta fiind unul dintre cele mai bune smartphone-uri in momentul de fata. Acest telefon este o combinatie reusita intre vechiul P20 Pro si Samsung Note 9. El are colturile, dar si marginile rotunjite. Acest telefon are pe fata si pe spate sticla, iar marginile sale sunt realizate din aluminiu. Pe spate, acesta are trei camere pozitionate intr-un patrat pe mijloc, alaturi de blit.

Acest telefon are un decupaj pe ecran, dar crestatura ascunde o serie de senzori care fac posibila deblocarea sa, similar felului cum se deblocheaza iPhone X. Spre deosebire de iPhone, acest telefon ascunde acel decupaj printr-o setare de software, dar trebuie mentionat ca datorita luminii puternice, acel decupaj iese totusi in evidenta. Dispare astfel iluzia unei rame unitare.

Telefonul este echipat cu un ecran AMOLED HDR, acesta avand o diagonala de 6.4 inci, el fiind indeajuns de manevrabil cu o singura mana datorita faptului ca este curbat. Acest telefoon are si o forma compacta, ecranul fiind unul foarte frumos, el fiind pus in evidenta de ramele mici ale telefonului. Pentru a beneficia de rezolutia WQHD+, va trebui sa intrati in setari si sa alegeti voi functia de smart resolution. Daca activati aceasta functie, telefonul va sta in majoritatea timpului intr-o rezolutie FHD+. Ecranul este foarte luminos, de aceea el va putea fi folosit oriunde, indiferent cat de puternic va fi soarele afata. Jocurile, dar si filmele arata foarte bine pe un astfel de ecran, culorile fiind aprinse, iar dinamica lor este una foarte buna.

Difuzorul a fost mutat in partea de jos a telefonului in portul de incarcare USB-C. Experienta audio este una stereo. Calitatea audio nu este astfel una exceptionala si nici volumul nu este atat de ridicat. Este insa indeajuns de buna sa va uitati la un film pe telefon sau sa aveti parte de o sesiune de gaming. Mate 20 Pro vine cu un procesor de 7 nanomilimetri, acesta fiind insotit de o memoria RAM de 6GB si 128 GB spatiu de stocare. Acest spatiu poate fi insa extins cu un card de memorie, pana in 256 GB. Nu veti intampina probleme in utilizarea aplicatiilor. De asemenea, multitaskingul merge foarte bine, iar sistemul acestui telefon este unul fluent. In setari veti gasi un mod numit „Performance Mode”. Acest mod va face telefonul sa mearga la o capacitate maxima existand riscul de a se incalzi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *