lucifer

Cu toții am fost întristați în momentul în care cei de la Fox au anunțat oprirea producției pentru Lucifer la sfârșitul sezonului 3, dar acest lucru nu a durat foarte mult pentru că Tom Ellis, actorul ce joacă rolul principal, s-a zbătut alături de fani încât a reușit să ne readucă continuarea.

După un succes culminant și din ce în ce mai multe episoade pe sezon, cei de la Fox nu au mai putut să țină pasul datorită fondurilor pe care le aveau la dispoziție, ei având o istorie în spate pentru oprirea multor producții ce prezentau o evoluție puternică precum: Arrested Develeopment, Futurama și Firefly.

Dar acest lucru nu i-a dat în spate pe fanii Lucifer din a se face auziți, ei și-au dorit foarte tare un nou sezon și nu s-au lăsat până nu au făcut rost de unul, în final serialul fiind preluat de cei de la Netflix și promițându-ne un nou sezon cu doar 10 episoade pentru moment.

Din punctul meu de vedere, puțin dezamăgitor după un sezon de 26 de episoade, dar după cum se spune “nemulțumitului i se ia darul“. Eu zic să ne bucurăm de ce avem, poate cine știe, pe viitor vom mai primii câteva episoade în plus.

Tom Ellis a fost un pilon foarte important în această mișcare, el a fost foarte implicat, lucru pe care fanii l-au simțit din plin, ținându-ne la curent cu progresul făcut în privința reluării serialului, ba chiar în momentul aflării deciziei finale el a ținut să ne anunțe imediat pe Twitter:

lucifer twitter

AM REUȘIT! Vă mulțumesc tuturor pentru suportul continuu și iubirea de care ați dat dovadă pentru #Lucifer. Sunt atât de fericit pentru toți fanii noștrii încât cred că o să explodez.

Ca un britanic veritabil, a făcut această mișcare într-un mod foarte elegant, chiar dacă a apărut în diferite interviuri ale televiziunilor sau youtuberilor și fiind asaltat cu o grămadă de întrebări ce puteau pune în pericol continuarea serialului.

Se pare că oamenii pot face lucruri destul de impresionante dacă sunt uniți și au un lider care să îi ghideze spre bine, în final mai rămâne un singur lucru de spus: Felicitari Tom Ellis, fanilor lui Lucifer și mulțumim Netflix pentru că ai acceptat continuarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *