sabrina 2018 netflix

Chilling Adventures of Sabrina, The Haunting of Hill House sau Wanderlust… îată câteva nume care fac parte din selecția de neratat sub niciun pretext în luna octombrie 2018 pe Netflix.

Care sunt serialele de descoperit în octombrie pe Netflix?

Chilling Adventures of Sabrina. Vrăjitoarea preferată a anilor 2000, revine în forță începând cu 26 octombrie sub o cu totul altă formă. Gata cu sitcomul amuzant, cu râsete înregistrate pe fundal și decoruri pastel și bun venit serialul horror unde Sabrina va trebuie să înfrunte Tenebrele, ducând în același timp o viață normală de licean.

Elite, sezonul I, disponibil din 5 octombrie. Un nou serial cu care Netflix speră să aibă mare succes. Aici sunt urmărite aventurile periculoase ale liceenilor din Las Encinas, cea mai prestigioasă școală din Spania. Până în ziua când confruntarea dintre cei care au totul și cei care nu au nimic se lasă cu o crimă.

The Haunting of Hill House, sezonul I, disponibil din 12 octombrie. În luna octombrie se va lăsa cu siguranță cu fiori reci pe șira spinării. Iată un serial care este o adaptare modernă a romanului emblematic al lui Shirley Jackson, publicat în anul 1959. Frații care au crescut în cea mai cunoscută casă bântuită din țară se reunesc pentru a face față fantomelor trecutului.

Wanderlust. Nu ai cum să te saturi de Toni Collette. O actriță genială care are aici rolul unei terapeute în încercarea de a da o nouă șansă mariajului său.

La ce filme te poți uita în octombrie pe Netflix?

22 July. Un film original Netflix care revine asupra atentatului din 22 iulie 20111, care a avut loc asupra studenților norvegieni și militanților, la Oslo și pe Insula Utoya. Filmul este realizat din perspectiva unui supraviețuitor.

Apostolul. Iar dacă noile aventuri ale Sabrinei sau casa bântuită nu este de ajuns, poți alege să vizionezi Apostolul. Un film original care spune povestea unui bărbat care cade în capcana unei secte, al cărui guru îi supune pe membrii săi la ritualuri oribile de purificare. În rolul leaderului terifiant îl putem regăsi pe stălucitorul Michael Sheen.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *