Varfurile de gama au cele mai bune caracteristici, de aceea multe persoane sunt entuziaste atunci cand vine vorba despre acestea. Acest lucru se intampla datorita fapului ca varfurile de gama au cele mai puternice componente, functii, dar si cele mai bune display-uri. Motorola One este un produs care ofera exact ce trebuie, iar pretul sau este unul foarte bun, fiind accesibil pentru orice persoana. Acest telefon poate deveni alegerea romanilor pentru un telefon de buget, el fiind in acelasi timp si un smartphone care va va surprinde foarte mult.

Acest telefon are un ecran de 5.9 inci, el fiind echipat cu un procesor de tip Snapdragon 625. Are 4 GB de memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare. In ceea ce priveste camera foto, acest telefon vine echipat cu o camera foto de 13 MP, dar si una de 2 MP. El mai este echipat si cu o camera pentru selfie de 8 MP. Incarcarea telefonului este foarte simpla, aceasta facandu-se prin USB-C, dar si o baterie de 3.000 mAh. Multe persoane aleg acest telefon datorita raportului sau pret/calitate excelent. Acest telefon va avea colturile rotunjite, el avand si rame destul de ingusta, dar si sticla atat pe fata, cat si pe spate. Motorola One ruleaza cu Android One, aceasta fiind o versiune a sistemului de operare al celor de la Google. Sistemul acesta este aproape la fel ca cel pe care il intalnim la telefoanele Pixel.

Telefonul vostru va primi timp de trei ani actualizarile de securitate, dar si pe cele la noile versiuni ale Android pentru urmatorii doi ani. Motorola vine echipat cu Android 8, dar va primi Android 9 si mai tarziu probabil si Android 10 si 11. Spatiul de stocare al acestui telefon este nelimitat atat pentru imagini, cat si pentru fotografii, datorita faptului ca telefonul vine cu Android One. Nu va veti mai stresa cu faptul ca nu aveti spatiu pentru fotografii si veti putea face oricate fotografii va veti dori.

Autonomia este si ea buna in ceea ce priveste acest telefon. El va avea o baterie de 3.000 mAh, dar si o incarcare rapida de 15 wati. Bateria poate tine mai mult sau mai putin, depinzand mult de modul cum veti folosi telefonul. Daca il veti folosi in mod intens, ca in cazul oricarui telefon, bateria nu va avea o viata atat de lunga. Daca nu exagerati butonarea, autonomia tine o zi jumatate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *