handmade

Atât doamnele cât și domnii au talente nebănuite care nu trebuie să rămână ascunse. Talentele includ croșetatul, modelatul diverselor materiale, fabricarea unor produse de îngrijire personală în casă, prepararea unor prăjituri delicioase și lista poate continua.

Important este ca aceste produse nu numai să fie realizate impecabil, ci să fie aduse în atenția întregii lumi, chiar dacă la început numărul de vizitatori va fi mic. Câștigurile din realizările personale ale articolelor de tip handmade vor crește substanțial după ce acestea vor fi prezentate și promovate pe blog.

Promovarea articolelor handmade pe blog nu înseamnă postarea a 5-10 chiar 15 fotografii, ci mai degrabă în prezentarea acestora, în prezentarea materialelor folosite în procesul de fabricare, în timpul de lucru efectiv necesar, în prezentarea tehnicilor folosite și lista poate continua.

A posta pe blogul personal produsele handmade precum căciulițele croșetate sau, de ce nu, hăinuțele pentru căței lucrate, ciupercile și piticii de grădină fabricați în casă, săpunul ecologic fabricat în intimitatea propriei bucătării, iar lista poate continua, înseamnă că oamenii încearcă să obțină un profit frumos promovându-le online.

Blogul special creat pentru promovarea produselor handmade trebuie să aibă un nume explicit și potrivit pentru afacerea la care oamenii visează pe viitor sau pe care deja au început-o însă cu pași mici. Cu fiecare postare, bloggerii trebuie să încerce să aducă în prim plan produsele și să le facă atractive prin intermediul fotografiilor realizate. Ulterior, blogul se poate transforma într-un site de specialitate, cu foarte mulți vizitatori, care să permită și achiziționarea produselor, un fel de magazin online însă cu produse unicat.

Pentru a promova produsele realizate cu multă migală și trudă în intimitatea și confortul propriei locuințe, în timpul liber sau pentru cei care doresc să își transforme talentul într-un stil de viață și o oportunitate de a câștiga suficient pentru un trai decent, blogul reprezintă o oportunitate ieftină (aproape gratuită mai ales la început), utilă și necesară în societatea modernă contemporană.

Așadar, blogul, alături de rețelele de socializare și de site-urile de anunțuri reprezintă cea mai bună metodă de promovare a jucăriilor, decorațiunilor, obiectelor vestimentare, preparatelor culinare, accesoriilor, săpunului natural fabricate în casă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *