instagram

Vrei să obții mai multe Like-uri pentru pozele tale de pe Instagram? Nu știi ce să faci? Din fericire pentru tine, noi avem soluția. Mai degrabă câteva trucuri foarte ușor de pus în practică. Este foarte ușor să devii cea mai populară persoană de pe Instagram…

Postează mai multe selfie-uri. Un studiu realizat recent pe 1,1 milioane de poze de pe Instagram, a ajuns la concluzia că o poză sau un selfie cu tine are cu 38% mai multe șanse decât orice altă poză de a primi like-urile mult râvnite.

Limitează-te. Dacă vei posta prea multe poze vei diminua numărul de like-uri pe care le vei primi. O altă concluzie a studiilor.

Fotografiază-te afară. Oamenii reacționează mult mai bine la luminozitatea de afară și la culorile de pe Instagram. Deci o poză făcută afară are mai multe șanse de reușită.

Postează la ora potrivită. Ei bine, nu poți posta la orice oră atunci când vrei să obții o mulțime de like-uri. Se pare că cea mai bună oră este între 6 și 7:30 în timpul săptămânii. În weekend la ora 11 dimineața.

Abuzează de #NoFilter. Pozele de pe Instagram combinate cu acest hashtag au efect garantat. În medie primesc cu 10% mai multe like-uri. Un lucru perfect valabil și în cazul pozelor #NoMakeUp.

Limitează folosirea unui hashtag. Nu abuza de popularele hashtaguri. Numărul de hashtaguri acceptate la o poză este de maximum șapte. Alege deci bine ceea ce vrei să folosești.

Folosește-te cât mai mult de nuanța de albastru. Pozele de pe Instagram care au predominantă nuanța de albstru au în medie cu 24% mai multe like-uri. Piscină, mare, ocean… folosește-le cât mai mult pentru pozele tale.

Evită filtrul Valencia. Pe Instagram, Wilow este cel care te poate ajuta să obții mai multe like-uri.

Alege pozițiile potrivite pentru poze. Dacă atunci când faci poze, aparatul este deasupra ta, atunci vei părea mai fină și mai înaltă. Iar pozele pe care le faci direct din față nu sunt atât de reușite.

Folosește cele mai originale filtre. Nu te limita la filtrele care provin de la Instagram, ci folosește-le și pe cele care provin din alte aplicații.