billions

Pentru cei care vor să înțeleagă din creativitatea marilor afaceriști care activează pe Wall Street, de toate pârghiile pe care unii le utilizează pentru a putea construi imperii, dar și cu scopul de a se menține pe cât posibil la limita legalității, de personaje construite cu abilitate și de intrigi și tunuri foarte greu de prevăzut și dovedit, primele două sezonane din Billions repreprezintă recomandarea potrivită. Pot fi urmărite integral pe plaforma de streaming online HBO GO.

Acțiunea serialului are loc în New York în unele din cele mai influente cercuri politice și financiare. Axe și-a câștigat deja notorietatea în zona financiară prin faptul că a sfidat legea și este o persoană influentă. Pe urmele acestuia pornește un procuror care chiar dacă în aparență reprezintă justiția este predispus la compromisuri și îl vânează pe Axe utilizând toate armele de care dispune.

Acțiunea are loc într-o lume unde totul este permis și atâta timp cât poliția nu află, adversarii fac uz de absolut orice mijloc posibil pentru a anticipa mișcările celuilalt și pentru a își depăși adversarul. Confruntarea dintre orgoliile celor doi – Axe și procurer, nu se oprește doar la ei, în scenă apărând alte două personaje foarte interesante, mai exact soțiile lor.

Wendy este soția procurorului și lucrează în firma lui Axe de 15 ani, iar această informație vine absolut neașteptat. Situația va adânci mult mai mult prăpastia existentă între personajele principale și orice mișcare negândită venită de la Wendy poate deveni un avantaj considerabil sau un mare dezavantaj pentru unul dintre protagoniști.

Soția lui Axe, Lara, vrea să își depășească condiția modestă și să intre pe piața healthcare, motiv pentru care va lua decizii ciudate și va avea reacții pe alocuri periculoase.

Urmărind fiecare episod, fanii spun că își schimbă adesea personajul preferat. Inițial procurorul pare să aibă dreptate, fiind cel corect și cel de partea legii. Ulterior, văzând acțiunile sale, atenția se îndreaptă spre Axel care este o inspirație, dar și o aspirație a multor oameni de business.

Pe măsură ce episoadele curg, atenția se mută din nou pe Chuck și tot așa. În plus, cei doi vor ajunge să colaboreze în final și cineva va ajunge la închisoare, însă aceste informații pot fi obținute de persoanele interesate doar urmărind acest serial până la capăt.

Criticii de film garantează ca aceia care nu au văzut până acum acest serial ar trebui să-l încerce.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *